Fuvarozás

Szolgáltatás választása

Belföldi- és nemzetközi közúti szállítmányozás és fuvarozás

Cégünk a nemzetközi közúti árufuvarozás és szállítmányozás területén széleskörű szolgáltatásokat kínál ügyfeleink számára. Professzionális logisztikai megoldásainkkal és tapasztalt csapatunkkal biztosítjuk, hogy áruk gyorsan és biztonságosan érkezzenek meg célállomásukra, fenntartva a magas minőségű szolgáltatásunkat a versenyképes árakon.

 • Nemzetközi szállítási tevékenység a legtöbb EU-s országban,
  mint pl.: Ausztria, Németország, Franciaország, Anglia, Benelux Államok, Svédország, Norvégia, Dánia
 • Minősített alvállalkozók bevonása
  saját kapacitásunk mellett
 • Járműveink GPS nyomkövetővel és pánikgombbal felszereltek

Hőmérséklet szabályzott áruszállítás

A Simon-Trans Kft. hűtős gyógyszeripari közúti árufuvarozás terén is szakértő szolgáltatásokat nyújt. Korszerű mono-és bitemp-es pótkocsijainkkal akár dupla rakfelületen és a GDP irányelveknek megfelelően szigorúan betartott szabályozásokkal biztosítjuk, hogy az érzékeny gyógyszerek megfelelő hőmérsékleten maradjanak az út során, és a végcélállomásra való érkezéskor is teljes mértékben megőrizzék hatékonyságukat és minőségüket.

 • Hőmérséklet szabályzott fuvarozás, akár két különböző hőmérsékleten
  Cégünk specializálódott a hőmérséklet-szabályzott közúti árufuvarozásra, különösen az olyan termékek esetében, amelyek két eltérő hőmérsékletet igényelnek. Logisztikai szakértelmünk és fejlett hűtőrendszereink lehetővé teszik számunkra, hogy az érzékeny árukhoz különböző hőmérsékletű kamionrészeket rendeljünk, biztosítva, hogy minden termék a megfelelő körülmények között érkezzen a rendeltetési helyére. Ügyfeleinknek magas szintű rugalmasságot és biztonságot kínálunk, hogy szállítmányaik mindig megfelelő körülmények között érkezzenek meg, és a legszigorúbb minőségi előírásoknak megfeleljenek.
 • Folyamatos hőmérséklet ellenőrzés, folyamatos hely- és állapotjelentés a járműről
  GDP és a partneri szabályozásoknak megfelelő folyamatos online nyomonkövethetőség, azonnali riportok, TAPA biztonsági zárral és nyitásérzékelővel felszerelt pótkocsik.

Speciális megoldások