Miért a Simon-Trans?

Megbízható partnerek

Cégünk a hosszútávú üzleti kapcsolatok híve.Az alábbiakban találja azokat a partnereinket akik minőségi szolgáltatásaikkal hozzájárulnak vállalatunk sikereihez.

OTP Bank Nyrt.
MBH Bank Nyrt.
Deutsche Leasing Hungária Zrt.
OBER Pénzügyi Lízing zrt.
CIB Bank Zrt.
Dun & Bradstreet Hungary Kft.
UTA
Pappas Auto Magyarország Kft
ELD Raktártechnika Kft.
Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft.
Jungheinrich Hungária Kft.
Dyntell Magyarország Kft.
B1IT International Ltd.
Volvo Hungária Kft.
SAP Business One ERP System
Schwarzmüller
Schmitz Cargobull
Krone Trailer
Magyar Benzinkút
Shell
Truck Repair Kft.
Thermo King
Secret Control GPS
Metriso Kft
SGS

Minőségbiztosítás

Minőségpolitikánk:

A Simon-Trans Kft. az eredményes működés és a folyamatos fejlődés érdekében arra törekszik, hogy szolgáltatásainak minőségével a piaci partnerek megelégedettségét növelje és ezáltal piaci pozícióját  tovább erősítse.

Arra törekszünk, hogy minden ügyfelünket megbízható minőségű szolgáltatással időben ki tudjuk szolgálni, a vonatkozó jogszabályok és szabványok figyelembe vételével.

A módszeres, folyamatos minőségfejlesztést, megrendelőink megelégedettségének növelését, a hibák megelőzését, és a működési rendszerünk folyamatos fejlesztését napi feladatunknak tekintjük a vezetés és a végrehajtás minden területén.

 

Ennek érdekében minden munkatársunk elkötelezi magát a következőkre:

A minőség megőrzése cégünk vezetésének és minden munkatársának kiemelt feladata és felelőssége.Ezért minden munkatársunk felelős saját munkája minőségéért, folyamatos fejlődéséért, és úgy dolgozik, hogy hozzájáruljon partnereink és tulajdonosaink elégedettségéhez.

Tevékenységünk középpontjában a Megbízó áll.Törekszünk arra, hogy Megbízóink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Igényeiknek megfelelően fejlesztjük szolgáltatásainkat gépparkunkat, működési rendszerünket.

Fontosnak tartjuk beszállítóinkkal a kölcsönös jó kapcsolat kialakítását,törekszünk a minden érdekelt számára előnyös hosszú távú együttműködési kapcsolatok kialakítására.

Támogatjuk és megköveteljük a korszerű szakmai ismeretek elsajátítását és alkalmazását.Rendszeres és szakmai minőségügyi képzéssel, oktatással és folyamatos tájékoztatással biztosítjuk a munkatársak felkészültségét.

Kiemelten kezeljük a környezet megóvását, a munkavállalók munka- és egészségvédelmét, a legszennyezés minimalizálást, melyek megvalósítása érdekében folyamatosan kiterjesztjük és fejlesztjük az ezekkel kapcsolatos ismereteink, technológiánk és gépjárműparkunk.

 

Mottónk a dinamikus fejlődésünket, a partnereink minél összetettebb kiszolgálását és a karbonsemleges logisztikai központtá váláshoz vezető új felfogást/új irányvonalat jelképezi.

 

„Új utak a logisztikában – komplex megoldások az ellátási láncban.”

 

ISO 9001:2015:

A partneri igények és a piaci környezet által támasztott követelmények minél magasabb fokú megfelelésének érdekében vállalkozásunk 2016-ban szerezte meg az ISO 9001:2015-ös tanúsítást, amelyet azóta az SGS, a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége auditál.

 

GDP: (Good Distribution Practice) - Pharma Certificate

Vállalkozásunk 2015 óta működteti és évente az SGS auditálja/tanúsítja a GDP tanúsítványát. A GDP az áruk biztonságos, hatékony és minőségi elosztását és szállítását biztosítja az egész ellátási lánc során. A GDP irányelveknek célja a termékek megfelelő tárolása, szállítása és dokumentációja, hogy minimalizálják a szennyeződés, a romlás és a hamisítás kockázatát, valamint biztosítsák a betegek biztonságos ellátását. Az ilyen irányelvek megfelelő alkalmazása az egészségügyi termékek beszerzésétől kezdve, a raktározáson és szállításon át egészen a végfelhasználóhoz történő eljutásig terjed.

 

AEO:

Cégünk 2013-óta rendelkezik AEO (Authorised Economic Operator)- Engedélyezett Gazdálkodó státusszal.Ez egy olyan speciális státusz amely alapján a vámhatóság az engedélyezett gazdálkodót megbízható partnerének tartja, ezért a vámügyeinek intézése során számos kedvezményt kap a vámhatóságtól. Ezen kívül garantálja, hogy cégen belüli folyamataink és dolgozóink átvilágítottak, biztonságos a velünk való együttműködés.

 

AA Creditworthy:

Cégünk 2015. júniusában szerezte meg a Bisnode Kft. AA - Creditworthy tanúsítványát.A Bisnode minősítés számos változót figyelembe véve statisztikai alapokon állapítja meg, melyek Magyarország legmegbízhatóbb vállalatai. A tanúsítványra kizárólag a magyarországi vállalatok 1,75 %-a jogosult. Ezen vállalatokkal az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony. 

 

Vállalkozásunk pénzügyi háttere stabil, melyről partnerünk részéről - www.dbhun.hu - folyamatos képet alkothatnak az érdeklődő vállalkozások. Adatlekérés esetén kérem a D-U-N-S: 42-689-4379 számra hivatkozzon.

Ügyfélközpontúság

Partnereink mindig az első helyen állnak. Célunk, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk, és mindig azon dolgozunk, hogy meghaladjuk partnereink elvárásait. Ez a vállalatunk filozófiájának és sikerünk kulcsának alapja.

Minden egyes partnerünk egyedi igényekkel rendelkezik, és megértjük, hogy a vállalatunk sikeréhez elengedhetetlen, hogy kiváló szolgáltatást nyújtsunk nekik. Ennek érdekében folyamatosan felmérjük az ügyfeleink visszajelzéseit, és szem előtt tartjuk azokat szolgáltatásaink, folyamataink fejlesztése során. A célunk, hogy mindig lépéselőnyben legyünk, és az ügyfeleink igényeire szabott megoldásokat kínáljunk.

A Simon-Trans Kft. számára az ügyfélközpontosság nem csak üzleti stratégia, hanem egy életforma is. Partnereink elégedettsége a sikerünk kulcsa, és minden egyes napon azon dolgozunk, hogy vállalkozásunkat a partnereinknek nyújtott magas színvonalú szolgáltatásokra építsük.

Innováció, fenntarthatóság

Az Innováció: A XXI. századi vállalat motorja

A Simon-Trans Kft. mindig a legfrissebb és legkorszerűbb megoldásokat keresi annak érdekében, hogy versenyelőnyt szerezzen és előre haladjon a dinamikus és versengő piaci környezetben. Az innováció a vállalkozásunk motorja, amely lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk és megfeleljünk a változó ügyfél- és piaci igényeknek.

A tudásunk és a technológiánk folyamatos fejlesztése kulcsfontosságú a sikeres innovációhoz. Folyamatosan figyeljük a piaci trendeket, és partnerségeket alakítunk ki az iparág vezető innovációs szereplőivel. Az új technológiák és az iparágban előforduló fejlesztések segítenek minket abban, hogy hatékonyabbá tegyük folyamatainkat és szolgáltatásainkat.

Az innováció nem csak a folyamataink és szolgáltatásaink fejlesztését érinti, hanem az egész vállalati kultúránkat is. A vállalaton belüli kreatív gondolkodás és az ötletelés bátorítása inspirálja munkatársainkat, hogy új megoldásokat hozzanak létre és új irányokba tereljék a vállalat fejlődését. Az innovációs készségeink és kreatív szemléletmódunk nélkül nem lennénk képesek felvenni a versenyt a gyorsan változó piacon.

Az ügyfelek elégedettsége és elégedettsége is a vállalatunk innovatív megközelítésén alapul. Hallgatunk az ügyfelek visszajelzéseire, és szem előtt tartjuk az igényeiket, hogy új és jobb megoldásokat kínálhassunk nekik. Az ügyfelekkel való szoros együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy együtt alakítsuk ki a jövőbeli fejlesztéseket és újításokat, amelyek igazán hasznosak és hatékonyak az igényeik kielégítésében.

Az innováció és a kreativitás nemcsak szerves része vállalkozásunk kultúrájának, hanem az alapja annak, hogy folyamatosan fejlődjünk, és meghaladjuk az ügyfelek elvárásait a XXI. században.

 

Fenntarthatóság: A Simon-Trans Kft. elkötelezett a jövő generációk és a bolygónk védelmében.

Vállakozásunk mindig is prioritásként kezelte a fenntarthatóságot és az etikus vállalkozás gyakorlatát. Tudatában vagyunk annak, hogy az üzleti tevékenységeinknek hatása lehet a környezetre és a társadalomra, és ennek megfelelően felelősséget vállalunk azért, hogy pozitív változást hozzunk létre mind a partnerek, mind a környezetünk számára.

A fenntarthatóság gyökerei mélyen beágyazódtak vállalatunk kultúrájába. Az egész szervezetben arra törekszünk, hogy fenntarthatóbb módon működjünk. Célunk az, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt negatív hatásainkat, csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat, és elősegítsük a környezetvédelem és az erőforrások megőrzése iránti elkötelezettséget.

Az innováció és a kreativitás kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy fenntartható megoldásokat hozzunk létre. Fejlesztünk és bevezetünk olyan technológiákat és folyamatokat, amelyek energiahatékonyabbak, kisebb mennyiségű hulladékot termelnek, és újrahasznosítják az erőforrásokat. Ezenkívül fenntartható anyagokat és beszállítókat választunk, és a fenntarthatósági szempontokat is figyelembe vesszük a folyamatainkban.

Folyamatosan nyomon követjük és értékeljük a fenntarthatósági erőfeszítéseink hatásait és eredményeit. Átláthatóan kommunikálunk ügyfeleinkkel és az érdekeltekkel a fenntarthatósági teljesítményünkről, és aktívan keressük a visszajelzéseiket, hogy tovább fejleszthessük és finomíthassuk tevékenységeinket.

Társadalmi szerepvállalás, szponzoráció

Mindenkinek fontos a jövője és ezért tenni is kell!

A felelős gondolkodás és működés a Simon-Trans Kft. tulajdonosai számára mindig is fontos volt és szerencsére egyre nagyobb teret kapott az évek során minden cégnél.

Tisztában vagyunk azzal, hogy elért sikereinket csak úgy tekinthetjük valódi sikernek, ha azok összhangban állnak alkalmazottaink, ügyfeleink, beszállítóink, társadalmunk és környezetünk igényeivel és szükségleteivel.

A társadalmi szerepvállalásunk akkor lehet eredményes, ha hosszú távon valósul meg, beépülve a vállalat mindennapjaiba, működési folyamataiba, ezért munkatársainkat működésünk során környezettudatosságra ösztönözzük. Számukra hosszútávú, biztos munkahelyet és anyagi hátteret kívánunk biztosítani.