Simon-Trans Kft. – „Komplex megoldások az ellátási láncban.”

A Simon-Trans Kft.-nél büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt több mint két évtizedben, megingathatatlan elkötelezettségünkkel, szolgáltatásaink színvonalával kivívtuk üzleti partnereink maximális elégedettségét.

Jelenlegi fő tevékenységeink a nemzetközi szárazföldi árufuvarozás, elsősorban a globális gyógyszeripar, az autóipari termelőcégek és a multinacionális cégek által szervezett légi és tengeri szállításhoz kapcsolódóan, valamint a szerződéses logisztika keretein belül a normál raktározási folyamatoktól kezdve a termelési logisztikán keresztül a különböző értéknövelő tevékenységek nyújtása.

A Simon -Trans Kft-nél alapvető kompetenciánk az ellátási lánc optimalizálása, amely egy olyan komplex terület, ahol folyamatosan, évről évre, a legmodernebb technikai vívmányok segítségével újulunk meg, a XXI. század követelményeit követve. Közel 150 szakképzett alkalmazottból álló elkötelezett csapatunkkal biztosítjuk, hogy a szállítási folyamat minden lépése pontosan és körültekintően történjen.

Társadalmi felelősségvállalás, minőségirányítás.

Megbízóink teljes körű és kifogástalan kiszolgálásán, a maximális minőség és biztonság mellett való elköteleződésen túl vállalatunk kiemelten kezeli a fenntarható fejlődéssel és a környezetvédelemmel kapcsolatos tevékenységeit, melyek a GoGreen projektünk keretén belül valósulnak meg. 

Társadalmi felelősségvállalásunk keretében folyamatosan együttműködünk oktatási intézményekkel, a helyi önkormányzatokkal, valamint karitatív akcióinkkal támogatunk rászorulókat.

”Pontosság, megbízhatóság, értékőrzés”.

Küldetésünk, hogy zökkenőmentes és hatékony szállítási, raktározási megoldásokat kínáljunk az egyre gyorsabb világunkban. A Simon Trans Kft. a bizalomra, megbízhatóságra és szakértelemre épülő erős alapokra építve a legnagyobb cégek megbízható partnere a logisztika bonyolult világában Csatlakozzon hozzánk Ön is, ezen a sikeres úton! Honlapunkon további hasznos információkat is talál. Amennyiben valamelyik szolgáltatásunk, illetve állásajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem, lépjen velünk kapcsolatba!

 

Tisztelettel:
Simon Miklós
Ügyvezető Igazgató