MISSZIÓNK

"Küldetésünk, hogy Ügyfeleink számára a legjobb, innovatív logisztikai szolgáltatást nyújtsuk hitelesen és megbízhatóan."

Vállalati kultúránkat is úgy alakítottuk ki, hogy ezen küldetésünket biztosítani tudjuk. Napi működésünkben a céljaink, értékeink és folyamataink szinergiájáról van szó, amely mögött egy egységes csapat, modern fenntartható raktár- és információs technológia áll.

 

VÁLLALATI KULTÚRÁNK

Értékrendünket az elmúlt 20 év működése és tapasztalataink alapján határoztuk meg és a jelenlegi vállalati kultúránk alapköveinek tekintjük őket.

 

ÉRTÉKEINK

Az értékeink nemcsak szavak, hanem tettek, jogok és vállalások, mindannyiunk elkötelezettsége ezen közös értékek mellett. Értékeink találkozása az ügyfeleink értékeivel teszi a partneri kapcsolatainkat eredményessé és közös céljainkat elérhetővé.

 

MEGBÍZHATÓSÁG

Szolgáltatásaink alapját a magas minőség és a megbízhatóság képezi. Mindez annak eredménye, hogy mindannyian - együtt és külön-külön - precíz és időben pontos munkát végzünk, így vállalásainkat hiánytalanul teljesítjük. Ezek alapján kiszámítható, biztonságos és hosszú távú munkahelyet biztosítunk kollégáink számára.

 

HITELESSÉG

Partnereink és munkatársaink érdekeit szem előtt tartva végezzük szolgáltatásainkat. Mindig átláthatóan, nyomon követhetően, egyenesen működünk és őszintén, nyíltan kommunikálunk.

 

VEVŐKÖZPONTÚSÁG

Átlátni, megérteni és teljesíteni akarjuk partnereink jelenlegi és jövőbeni folyamatait és igényeit. Ennek érdekében szoros együttműködésben és csapatban dolgozunk partnereinkkel, így biztosítva partnereinknek a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat. Közös folyamatfejlesztések és IT fejlesztések mindezen célokat szolgálják.

 

INNOVÁCIÓ

Ez az érték arra ösztönöz minket, hogy folyamatosan keressük és alkalmazzuk az új megoldásokat, technológiákat, eljárásokat vagy szolgáltatásokat annak érdekében, hogy javítsuk a működésünket és szolgáltatásainkat és lépést tartsunk partnereink igényeivel.

 

Ezen négy alapérték határozza meg napi működésünket, melyek alapjai a hosszú távú fenntartható fejlődésünknek.

 

VÍZIÓNK

"A Simon-Trans Kft. 2027-re Szombathely legprofesszionálisabb, innovatív, karbonsemleges és munkavállalói számára kiszámítható jövőt biztosító logisztikai szolgáltatója lesz."