Szolgáltatásokvissza az előző oldalra

Szolgáltatásaink alappillérei: vevői igények felismerése-hatékony és értékteremtő megoldás kiválasztása-minőségi szolgáltatás nyújtása

Nemzetközi fuvarozás

A szállítmányozás és fuvarozási feladatok terén több mint 15 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk. Legnagyobbrészt az EU országaiba teljesítünk fuvarozási feladatokat, melyek során Partnereink teljes biztonságban tudhatják a feladott árut, hiszen a minősített gépparkhoz jól képzett idegen nyelvet is beszélő sofőröket biztosítunk.Az emelőhátfallal felszerelt gépkocsikkal speciális háztól-házig szolgáltatást is végzünk,így elkerülhetjük az áru felesleges átrakását és az ebből adódó szükségtelen sérüléseket. Ezeket a szállításokat saját korszerű gépjárműveinkkel végezzük,melynek átlagos életkora kevesebb mint 1,5év.


Nemzetközi szállítmányozás

A nemzetközi és belföldi fuvarozás mellett cégünk szállítmányozási feladatokat is ellát. Ez elsősorban a napi fuvarszervezésben nyilvánul meg, melynek során fuvarszervezőink a szállítások összehangolásával arra törekednek, hogy megbízóink számára a lehető legoptimálisabb és egyben legköltséghatékonyabb megoldást találják meg. Szállítmányozási tevékenységeinket elsősorban multinacionális megbízóink számára végezzük, akik a légi- és tengeri szállításokhoz, valamint az autóiparhoz kapcsolódó áruk leszállításáért felelősek.


Temperált gyógyszerszállítás

A hőmérsékletszabályozott szállításokat dupla rakfelületű kamionokkal és hőmérsékletszabályozott dobozos furgonokkal végezzük. A gyógyszerszállítás a WHO Helyes Nagykereskedelmi Gyakorlata (GDP) szerint, professzionális, validált, kalibrált és hő-térképezett eszközparkkal történik. Szállítás alatt folyamatosan, több ponton történik a hőmérséklet ellenőrzése és dokumentálása. Folyamatos a hely- és állapotjelentés a járműről, melyet a partner saját maga is nyomon követhet, ha szükségét érzi az áru átadástól egészen az átvétel pillanatáig.


Expressz fuvarozás

Az expressz szállítások legfontosabb tényezője az idő. A feladott árunak a megadott időre a célállomáson kell lennie. Partnereink számára garantált célba érést, a szállítmány tökéletes biztonságát garantáljuk expressz fuvarozási szolgáltatásunk keretein belül. Partnereink egyedi ügyfélkódokkal a rakományok pontos helyzetét bármikor interneten keresztül nyomon követhetik. A normál áruk expressz leszállítása mellett temperált áruk expressz fuvarozásával is foglalkozunk.


 


Raktározás


A komplex logisztikai feltételek birtokában a Simon Trans Kft. raktározási szolgáltatást is biztosít Vépen, ahol megfelelően elhelyezzük a különböző árukat, és ahonnan gyűjtőjáratainkat indítjuk és fogadjuk egész Európából.Raktárunk korszerű biztonsági rendszerrel is felszerelt,a 24 órás biztonsági és portaszolgálat,a kamerás megfigyelőrendszer,és az ellenőrzött ki és beléptetés garantálja az itt elhelyezett áruk biztonságát.


Ha szeretnék kipróbálni szolgáltatásainkat és még nem regisztrált tagok, kérem, küldjenek e-mailt a e-mail címre.