Szolgáltatásokvissza az előző oldalra

Szolgáltatásaink alappillérei: vevői igények felismerése-hatékony és értékteremtő megoldás kiválasztása-minőségi szolgáltatás nyújtása

Nemzetközi fuvarozás

A szállítmányozás és fuvarozási feladatok terén több mint 15 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk. Legnagyobbrészt az EU országaiba teljesítünk fuvarozási feladatokat, melyek során Partnereink teljes biztonságban tudhatják a feladott árut, hiszen a minősített gépparkhoz jól képzett idegen nyelvet is beszélő sofőröket biztosítunk.Az emelőhátfallal felszerelt gépkocsikkal speciális háztól-házig szolgáltatást is végzünk,így elkerülhetjük az áru felesleges átrakását és az ebből adódó szükségtelen sérüléseket. Ezeket a szállításokat saját korszerű gépjárműveinkkel végezzük,melynek átlagos életkora kevesebb mint 1,5év.


Nemzetközi szállítmányozás

A nemzetközi és belföldi fuvarozás mellett cégünk szállítmányozási feladatokat is ellát. Ez elsősorban a napi fuvarszervezésben nyilvánul meg, melynek során fuvarszervezőink a szállítások összehangolásával arra törekednek, hogy megbízóink számára a lehető legoptimálisabb és egyben legköltséghatékonyabb megoldást találják meg. Szállítmányozási tevékenységeinket elsősorban multinacionális megbízóink számára végezzük, akik a légi- és tengeri szállításokhoz, valamint az autóiparhoz kapcsolódó áruk leszállításáért felelősek.


Temperált gyógyszerszállítás

A hőmérsékletszabályozott szállításokat dupla rakfelületű kamionokkal és hőmérsékletszabályozott dobozos furgonokkal végezzük. A gyógyszerszállítás a WHO Helyes Nagykereskedelmi Gyakorlata (GDP) szerint, professzionális, validált, kalibrált és hő-térképezett eszközparkkal történik. Szállítás alatt folyamatosan, több ponton történik a hőmérséklet ellenőrzése és dokumentálása. Folyamatos a hely- és állapotjelentés a járműről, melyet a partner saját maga is nyomon követhet, ha szükségét érzi az áru átadástól egészen az átvétel pillanatáig.


Expressz fuvarozás

Az expressz szállítások legfontosabb tényezője az idő. A feladott árunak a megadott időre a célállomáson kell lennie. Partnereink számára garantált célba érést, a szállítmány tökéletes biztonságát garantáljuk expressz fuvarozási szolgáltatásunk keretein belül. Partnereink egyedi ügyfélkódokkal a rakományok pontos helyzetét bármikor interneten keresztül nyomon követhetik. A normál áruk expressz leszállítása mellett temperált áruk expressz fuvarozásával is foglalkozunk.


 


Raktározás


A komplex logisztikai feltételek birtokában a Simon-Trans Kft. raktározási szolgáltatást is biztosít szombathelyi telephelyén. Raktárunk korszerű biztonsági rendszerrel felszerelt,a 24 órás biztonsági- és portaszolgálat, a kamerás megfigyelőrendszer, valamint az ellenőrzött ki- és beléptetés garantálja az itt elhelyezett áruk biztonságát.


Bérparkolás

Bérparkolás


Ha szeretnék kipróbálni szolgáltatásainkat és még nem regisztrált tagok, kérem, küldjenek e-mailt a e-mail címre.