Minőségbiztosításvissza az előző oldalra

Minőségpolitikánk:

A minőség megőrzése cégünk vezetésének és minden munkatársának kiemelt feladata és felelőssége. Minden munkatársunk felelős saját munkája minőségéért, folyamatos fejlődéséért, és úgy dolgozik, hogy hozzájáruljon partnereink és tulajdonosaink elégedettségéhez. Tevékenységünk középpontjában a Megbízó áll. Törekszünk arra, hogy Megbízóink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Igényeiknek megfelelően fejlesztjük szolgáltatásainkat gépparkunkat, működési rendszerünket. Fontosnak tartjuk beszállítóinkkal a kölcsönös jó kapcsolat kialakítását, törekszünk a minden érdekelt számára előnyös hosszú távú együttműködési kapcsolatok kialakítására. Támogatjuk és megköveteljük a korszerű szakmai ismeretek elsajátítását és alkalmazását. Rendszeres és szakmai minőségügyi képzéssel, oktatással, és folyamatos tájékoztatással biztosítjuk a munkatársak felkészültségét. Nagy gondot fordítunk a kiváló munkatársi csapat kiválasztására: a folyamat során a sectran.eu DID szervezettanúsítási rendszerének folyamatait hívjuk segítségül. Az SGS Hungária Kft-vel együttműködve megszereztük a GDP és a TAPA TSR minősítéseket az elmúlt években, hogy partnereink igényeinek maximálisan meg tudjunk felelni. Ezeken kívül AEO és Bisnode AA tanúsítványokkal rendelkezünk. Meglévő minősítéseink mellett tervezzük az ISO 9001 bevezetését is. Büszkék vagyunk arra, hogy azon családi vállalkozások közé tartozunk Magyarországon, akik együttesen birtokolják az AEO, a GDP és TAPA minősítéseket. Vállalkozásunk pénzügyi háttere stabil, melyről partnerünk részéről - www.dbhun.hu - folyamatos képet alkothatnak az érdeklődő vállalkozások. Adatlekérés esetén kérem a D-U-N-S:42-689-4379 számra hivatkozzon.

AEO:

Cégünk 2013-óta rendelkezik AEO (Authorised Economic Operator)- Engedélyezett Gazdálkodó státusszal.Ez egy olyan speciális státusz amely alapján a vámhatóság az engedélyezett gazdálkodót megbízható partnerének tartja, ezért a vámügyeinek intézése során számos kedvezményt kap a vámhatóságtól. Ezen kívül garantálja, hogy cégen belüli folyamataink és dolgozóink átvilágítottak, biztonságos a velünk való együttműködés.

AA Creditworthy:

Cégünk 2015. júniusában szerezte meg a Bisnode Kft. AA - Creditworthy tanúsítványát.A Bisnode minősítés számos változót figyelembe véve statisztikai alapokon állapítja meg, melyek Magyarország legmegbízhatóbb vállalatai. A tanúsítványra kizárólag a magyarországi vállalatok 1,75 %-a jogosult. Ezen vállalatokkal az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

GDP: (Good Distribution Practice) - Helyes nagykereskedelmi gyakorlat

Cégünk 2015-ben szerezte meg a GDP minősítést is.A Helyes nagykereskedelmi gyakorlat a gyógyszerészeti minőségbiztosításnak azon része, amelynek révén biztosítható, hogy a gyógyszereket a forgalmazásra való gyártói felszabadítást követően, a kereskedelmi forgalomban, részletesen dokumentált módon úgy kezeljék, (ellenőrizzék, szállítsák, raktározzák), hogy azok az eredeti minőségüket a lejárati idejük végéig megőrizhessék, ezáltal megfeleljenek a forgalomba hozatali engedélyben foglalt követelményeknek és alkalmasak legyenek a felhasználás céljára. A GDP célja ezen kívül a gyógyszerek fekete kereskedelemének visszaszorítása.

TAPA TSR 1: (Transported Asset Protection Association) - Szállítmányozott Vagyontárgyak Védszövetsége

Cégünk 2016-ban szerezte meg a TAPA TSR minősítést. A TAPA egy, a csúcstechnológiai vállalatokat és kapcsolódó szolgáltatókat képviselő biztonsági szakemberekből álló szervezet, melynek célja, hogy a nagy értékű termékek, áruk nemzetközi szállítási láncában érintett szervezetek eltulajdonításból, a védelem egyéb hibáiból adódó veszteségeit csökkentse. A TAPA a célja elérése érdekében a legjobbnak tekintett, bevezetett és alkalmazott védelmi gyakorlat alapján egységes követelményeket dolgoz ki a védelmi rendszer gyenge pontjainak meghatározására. Szabványait folyamatosan fejleszti, az auditorok rendszeres képzését megköveteli. A TAPA a TSR (Tehergépjármű Biztonsági Követelményeket ) védelmi követelményekre három szabványt dolgozott ki, cégünk ezek közül a TSR legszigorúbb szintjének, az 1-es szintnek megfelelő minősítést szerzett dobozos autóira.

ISO 9001:2015:

Cégünk 2016-ban szerezte meg az ISO 9001:2015-ös tanúsítást. Az ISO 9001: 2015 meghatározza a minőségirányítási rendszer kritériumait. Ezt  felhasználhatja bármely szervezet, kicsi vagy nagy, tevékenységi területétől függetlenül. Tény, hogy több mint 170 országban, több mint egymillió vállalat és szervezet rendelkezik az ISO 9001-es tanúsítással.DiD: (Driver Identification Database) - Gépkocsivezetők Azonosító Adatbázisa

Munkaeszközeink mellett nagy gondot fordítunk a kiváló munkatársi csapat kiválasztására is,ezért alkalmazzuk a DiD adatbázist. Ez lényegében egy aktív online fehérlista, mely pozitív megközelítéssel, a szigorú adatvédelmi előírások betartásával gyűjti a hiteles és megbízható gépjárművezetők adatait, illetve objektív módon, folyamatosan ellenőrzi egyéni teljesítményüket.