Cégismertetővissza az előző oldalra

Üdvözöljük a Simon Trans Kft. honlapján!

Kérem, engedje meg, hogy az alábbi pár mondatban röviden ismertessem cégünk profilját!

Az árufuvarozással és annak háttérszolgáltatásaival foglalkozó cégünket 2001-ben alapítottuk. Irodánk Vas megyében Vépen található egy korszerű logisztikai központban, az osztrák-magyar határ közelében.

Jelenlegi fő tevékenységünk a nemzetközi szárazföldi árufuvarozás, elsősorban a globális gyógyszeripar, az autóipari termelőcégek és a  multinacionális cégek által szervezett légi és tengeri szállításhoz kapcsolódóan.

A szállítási feladatokat elsősorban saját - 1-24 tonnás – flottánkkal látjuk el, azonban megbízóink folyamatosan növekvő igénye miatt számos minősített alvállalkozóval dolgozunk így gépparkunk több mint 200 tehergépjárművel egészül ki.

Gépkocsivezetőink DID kártyával rendelkeznek.

A fuvarszervezéssel foglalkozó csapatunk által irányított teherautók több mint ötezer normál és számos temperált illetve expressz szállítást teljesítettek a 2015-ös évben. Autóink – Magyarországon kívül – számos Európai Uniós országban futnak, elsősorban Ausztria, Németország, Franciaország, Spanyolország, Portugália,  Anglia, a Benelux államok valamint Skandinávia területén.

Szállításainkat a Wáberer és a Lutz biztosító biztosítja 1.200.000.- EUR -ig kiterjedően, a gyógyszeripari termékekre pedig az általános gyakorlattól eltérően külön biztosítással rendelkezünk, kilogrammonként 30 SDR értékben.

Mivel a különböző alkatrészgyártás egyre inkább keleti irányba tolódik, úgy gondoljuk, hogy Magyarország jelentős szerepet játszik a szállítmányozás és az egyéb logisztikai szolgáltatások területén is, melyek telephelyünkön elérhetőek minden partnerünk számára.

Fő célunk, hogy mindig felkészültek legyünk a folyamatosan változó igények kielégítésére, ezért cégünk számos erőfeszítést tesz az innováció és a környezet megóvásának érdekében.

A Simon Trans Kft. figyelmet fordít a környezet állapotának megőrzésére, ezért csak azokkal az alvállalkozókkal dolgozunk, akik – velünk együtt – olyan flottával rendelkeznek, ami megfelel az aktuális környezetvédelmi előírásoknak, és rendszeresen átesnek a megfelelő karbantartáson.

Vállalatunk mindig lépést tart a szállításokban jelentkező újabb igényekkel, de minden körülmények között ápolja tradicionálisan jó kapcsolatait, így méltán választotta mottójául az alábbi három fogalmat:

”Pontosság, megbízhatóság, értékőrzés”.

Társadalmi szerepvállalásunk keretében igyekszünk a szociálisan rászoruló, hátrányos helyzetű és éhező gyermekeket segítő alapítványokat támogatni.

Honlapunkon további hasznos információkat is talál. Amennyiben valamelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérem, lépjen velünk kapcsolatba!

Tisztelettel:
Simon Miklós
Ügyvezető Igazgató